Stadiul implementării

În cadrul contractelor prevăzute a fi implementate în cadrul proiectului Sistem de Management Integrat al Deşeurilor Solide (SMIDS), s-au desfășurat până în prezent următoarele activități:

Contractul de Asistenţă Tehnică – a fost semnat la data de 10 august 2010 şi este implementat de asociaţia de firme S.C. Project Developer S.R.L. (România) şi Finnish Consulting Group Ltd. (Finlanda). Rolul acestei Asistenţe este de a oferi consultanță permanentă Unității de Implementare a Proiectuluiînființată în cadrul Consiliului Județean Arad, de a superviza lucrările de construcții care se execută în proiect, de a elabora strategia de informare și conștientizare și de a oferi sprijin în procesul de achiziții. Contractul de Asistență Tehnică urmează a fi finalizat la mijlocul lui Iulie 2015.

Contractul de audit s-a semnat în 10 martie 2011 şi a fost câştigat de către SC Diaconu Audit SRL.

Contractul de furnizare de echipamente (pubele, containere, compostoare individuale) s-a semnat în 10 februarie 2011 între Consiliul Judeţean Arad şi S.C. Fritz Schaeffer GmbH şi S.C. Iridex Group Plactic S.R.L.. S-au achiziţionat peste 165.000 de unităţi de compostare individuală, pubele şi containere pentru colectarea selectivă.

Contractul de furnizare vehicule, ultimul rămas de semnat din cele 5, a fost încheiat între Consiliul Judeţean Arad şi SC Grădinariu Import Export SRL, în cadrul unei conferinţe de presă organizate în 29 iulie 2011.

Contractul de Execuţie al Lucrărilor a fost atribuit ofertantului declarat câştigător, ASOCIAŢIA S.C. CONFORT S.A. din TIMIŞOARA şi S.C. VEL SERVICE S.A. din Bucureşti. Valoarea totală acceptată a Contractului de Lucrări este de 57,455,117.08 Lei (fără TVA). Contractul are la bază condiţiile generale similare FIDIC, Cartea Galbenă cu modificări. Contractul de lucrări are ca scop proiectarea şi execuţia a 4 staţii de transfer (Chişineu-Criş, Mocrea, Sebiş, şi Bârzava), 2 instalaţii de compostare (Arad şi Mocrea), 1 staţie de sortare (Mocrea), precum şi închiderea şi ecologizarea depozitelor municipale neconforme din Arad, Nădlac, Pecica, Sântana, Pâncota, Chişineu-Criş, Ineu, Sebiş şi Curtici şi închiderea şi ecologizarea gropilor de gunoi din mediul rural. Contractul de lucrari a ajuns la termen la 7 oct 2012, fãrã finaliziarea lucrãrilor.
Drept urmare au fost incheiate:
Contractul ref. no. 132 din 03.11.2014 incheiat intre Asociarea SC KASDUM-GF SRL & SC CONSTRUCTIM SA si Consiliul Județean Arad PENTRU LUCRARILE DE INCHIDERI DEPOZITE URBANE NECONFORME REST DE EXECUTAT IN CADRUL INVESTITIEI „SISTEM INTEGRAT DE GESTIONARE A DESEURILOR IN JUDETULA ARAD” FINANTAT PRIN PROGRAMUL POS MEDIU, AXA PRIORITARA 2 MANAGEMENTUL DESEURILOR DATA INCEPERE 01 .03.2015
si
Contractul ref. no. 140 din 14.11.2014 incheiat intre Asocierea SC KASDUM-GF SRL, SC CONSTRUCTIM SA, SC TEHNIMARKET SRL, SC SPATIU UAD SRL si Consiliul Județean Arad PENTRU LUCRARILE DE
CONSTRUIRE STATIE DE TRANSFER, SORTARE, COMPOSTARE DESEURI – REST DE EXECUTAT IN CADRUL INVESTITIEI „SISTEM INTEGRAT DE GESTIONARE A DESEURILOR IN JUDETULA ARAD” FINANTAT PRIN PROGRAMUL POS MEDIU, AXA PRIORITARA 2 MANAGEMENTUL DESEURILOR DATA INCEPERE 01 .03.2015


CAUTA ÎN SITE

STATISTICI

Vizitatori azi: _
Vizitatori total: _